Fluitiste

Door de jaren heen heb ik als fluitiste bij diverse gezelschappen gespeeld.
Momenteel geef ik regelmatig optredens met:

Ruud Luttikhuizen (piano) (zie ook www.ruudluttikhuizen.nl);

het Djinja Fluitkwartet:
ons
 kwartet bestaat uit Djoeke Wisman, Imme Wassink, Janneke de Haan en Njola Ritzen en is opgericht in 2001 op het conservatorium in Alkmaar (zie ook www.djinja.nl);

Djinja Fluitkwartet Texel juli 2004

het Grand Circle Orchestra (begeleidingsorkest voor musicalproducties) (zie ook www.grandcircle.nl). Hier speel ik naast dwarsfluit, piccolo en altfluit ook alt- en tenorsaxofoon. Onder leiding van Gerbrand van Kolck, Rob Stoop, Frank Geisink en Bas Jongsma.

In het in 2019 ontstane CineMusic Orkest speel ik piccolo, fluit, altfluit en altsax. We spelen live filmmuziek in combinatie met de filmbeelden op groot scherm. Vanaf het najaar 2023 gaat CineMusic de theaters in door het hele land!

Tranen in je ogen, kippenvel op je armen of een hartslag die omhoogschiet: zonder muziek kan geen enkele film dit effect opwekken. Daarom is filmmuziek zo speciaal. Filmmuziek raakt. De muziek roepen emoties op en zorgt ervoor dat het gevoel dat je bij een bepaalde scene krijgt wordt opgeslagen in je geheugen. Hoor je de muziek op een ander moment opnieuw, dan krijg je direct weer dat gevoel. The CineMusic Experience is adembenemend. Beleef ’t.

Trio Saen Amare:
ons trio bestaat uit Njola Ritzen (fluit), Ruud Kleiss (trompet) en Ruud Luttikhuizen (piano).  Wij spelen heel diverse muziek: van licht klassiek tot modern en van musical tot filmmuziek. Op 19 september 2020 is onze cd uitgekomen: Dream Catcher. Hierop staan o.a. In Dreams uit Lord of the Rings, Dances with wolves en Oblivion van Astor Piazolla.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *